Mazare cu carnaciori

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr mazare (2 cutii de mazare deja fiarta)
  • 1 ardel
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3 carnati
  • suc de rosii
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ardelul se curata,se taie marunt si impreuna cu ceapa curatata si taiata pestisori si cu morcovul curatat si taiat rondele se calesc in putin ulei. Dupa cateva minute se aduga putina apa si se lasa sa fiarba 10 minute, acoperit.

Intre timp mazarea la cutie se clateste si se lasa bine la scurs sau daca aveti mazare proaspata se fiarbe aparte.

Carnaciorii se taie feliute si se adauga peste legume si daca este nevoie se mai adauga si putina apa si lasam 15 minute sa fiarba.

Adaugam sucul de rosii si mazare si mai lasam sa fiarba 15 minute. Se potriveste de sare si piper si la urma se adauga patrunjelul tocat marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise