Mazare cu carnaciori

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr mazare (2 cutii de mazare deja fiarta)
  • 1 ardel
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3 carnati
  • suc de rosii
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ardelul se curata,se taie marunt si impreuna cu ceapa curatata si taiata pestisori si cu morcovul curatat si taiat rondele se calesc in putin ulei. Dupa cateva minute se aduga putina apa si se lasa sa fiarba 10 minute, acoperit.

Intre timp mazarea la cutie se clateste si se lasa bine la scurs sau daca aveti mazare proaspata se fiarbe aparte.

Carnaciorii se taie feliute si se adauga peste legume si daca este nevoie se mai adauga si putina apa si lasam 15 minute sa fiarba.

Adaugam sucul de rosii si mazare si mai lasam sa fiarba 15 minute. Se potriveste de sare si piper si la urma se adauga patrunjelul tocat marunt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise