mazare cu carnat si carne

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr de mazare
  • 200 carnat de casa afumat
  • 500 gr de carne de porc
  • 3 linguri de faina
  • 5 de smantana
  • 1 lingurita de marar
  • 2 cepe
  • sare,piper,boia dulce
  • 1 morcov

Mod de preparare

Toci ceapa marunt si o calesti,tai cubulete carnea de porc si carnatu-l tai rondele mai grosute si le calesti putin cu ceapa si adaugi apa cat sa le acopere,

tai rondele morcovii si ii adaogi in cratita cu carne sa se fiarba separat intr-un castron pui faina smantana si supa de la carne amesteci bine sa nu se faca cocoloase.

in cratita mai pui mazarea fiarta si conimentezi cu sare piper si pui si amestecul de faine si mararul.

Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise