Mazare cu carne de pui si morcov

Timp pregatire
59 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 500 g de carne de pui
  • 1 kg de mazare
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 2 bucati de ardei gras
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 lingurita de boia
  • 1 conserva de rosii
  • 5 g de piper
  • 2 linguri de pasta de rosii

Mod de preparare

Taiem pulpele de pui in mai multe bucatele si le punem la foc sa fiarba intr-un litru de apa.Ceapa tocata marunt, apoi morcovii taiati fasii mai grosute si ardeiul gras tocat se calesc in putin ulei.Turnam carnea fiarta cu tot cu zeama.

Tocam patrunjelul marunt si-l adaugam, apoi boiaua de ardei dulce si piperul boabe.

La final punem conserva de rosii cuburi,mazarea spalata si scursa bine si pasta de tomate desfacuta in cateva linguri de zeama.

Lasam sa mai fiarba 10 minute si oprim focul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise