Mazare cu carne de pui

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe superioare de pui
  • 400 gr mazare
  • 2 cepe
  • ulei
  • 2 lingurite faina
  • 2 lingurite pasta de tomate
  • sare
  • vegeta
  • marar verde.

Mod de preparare

Pupele se spala,se toaca ceapa,se pun la foc cu putin ulei si putina apa,se completeaza cu apa pana sunt facute pulpele (eu le-am pus taiate in doua si fara piele pe care o papa pisicul meu si oricum nu este sanatoasa),se adauga mazarea (proaspata,congelata sau de la borcan),se mai completeaza cu apa sa se faca si mazarea cam 10 minute am lasat-o eu pentru ca am facut mancarica cu mazare congelata care este gata imediat,daca o lasam mai mult se intareste.Potriviti de sare si vegeta . Intr-o cana pun pasta de tomate si faina si le amestec bine cu cate putina apa sa nu se faca cocoloase,se mai pune apa,se adauga in mancare,se mai da un clocot.Se pune marar verde tocat (eu am pus la congelator marar verde tocat intr-o cutie de margarina si am toata iarna).Se poate face si fara carne si se serveste friptura separat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise