Mazare cu coaste de miel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 500 gr coaste miel
  • - 2 cutii de mazare verde
  • - bucata alba de la praz
  • - 1/2 ardei rosu
  • - 4 lg rosii cubulete
  • - sare, piper, vegeta
  • - marar verde

Mod de preparare

Pentru inceput am pus prazul taiat marunt in uleiul incins, la foc mediu, si l-am amestecat mai des, sa nu se arda, l-am lasat vreo 5 min, apoi am pus coastele de miel. Am dat focul la mic, si am pus capacul. Le-am lasat 10 min. Apoi am pus ardei taiati cubulete, rosiile si mazarea( zeama de pe mazarea din cutie am aruncat-o), putina apa, sare, piper sa fiarba la foc mic sub capac, pana ce iasa uleiul la suprafata. Cand a iesit uleiul, am luat mazarea de pe foc, am pus marar verde tocat marunt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise