Mazare cu piept de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept pui
  • 1 cutie/borcan 850g mazare
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • delikat
  • sare
  • piper
  • ulei
  • pasta de rosii
  • marar
  • zahar

Mod de preparare

Se taie puiul cubulete si se pune la prajit in ulei incins. Se toaca ceapa, se taie morcovul cubulete si se pun la calit. Se adauga puiul, delikat, sare si piper dupa gust. Se adauga mazarea, iar cand sunt fierte legumele si puiul se adauga sucul de rosii si un varf de lingurita de zahar, dupa gust. Se presara marar. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise