Mazare cu piept de pui

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -piept de pui -1kg
  • -mazare 1kg
  • -ceapa -200g
  • Ardei gras 200gr
  • -bulion -300g
  • -sare -50g
  • -piper -20g
  • -marar -2 leg
  • -ulei -100g

Mod de preparare

Pieptul de pui se portioneaza si se trage la tigaie. Se scoate si da separate. Ceapa se spala si se curata. Ardeiul gras se curata si se toaca marunt. Se inabusa in ulei ceapa si ardeiul gras si se adauga bulionul, se condimenteaza cu sare si piper si se continua fierberea. Cand legumele sunt fierte se adauga carnea de pui si mazarea si se continua fierberea pina ce sosul este bine legat. Se serveste calda cu salata de sezon.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise