Mazare cu pui

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de mazare conservata Bonduelle
  • 500 g pui(orice)
  • 1 ardei gras
  • 2 linguri de sos de tomate
  • 1 morcov
  • 20 g ulei
  • 500 ml apa(2 cani)
  • marar
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Carnea de pui se spala si se taie in cuburi, apoi se pune la prajit, fara ulei. Separat in tigaia in care va fi toata mancarea, puneti in uleiul incins(20ml) ceapa, ardeiul si morcovul (tocate marunt, marunt) pentru a le cali putin. Dupa ce s-au calit adaugati mazarea, sosul de tomate si apa. Cand mazarea este fiarta(scoateti un bob si incercati-l)adaugati puiul si condimentati dupa gust cu marar, sare si piper, lasand mancarea inca 5-10 min pe foc.

Pofta Mare !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise