Mazare cu Pui

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 Pulpe de pui dezosate
  • 1 Ceapa
  • 1 Ardei gras
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 1 borcan de mazare
  • 150 gr pasta de tomate
  • 2 linguri faina
  • 750 ml de apa
  • 2 cuburi delikat (pui si vita am pus)

Mod de preparare

-Se iau pulpele se asezoneaza se pun in tigaia incinsa cu o lingura de ulei de masline.

-Dupa ce s-au rumenit pulpele se scot pe un fund si se feliaza fasii.

-La foc mediu se asaza o oala mare in care se pun 2 linguri de ulei de masline, ceapa si ardeiul tocat marunt, 1 lingurita de sare , un varf boia de ardei si un varf de cimbru.

-Dupa ce s-au calit se adauga apa si cele 2 cuburi delikat.

-Se lasa sa dea in clocot 5 minute.

-Separat, intr-un castron, se amesteca faina cu 5-10 linguri de apa si pasta de tomata, se varsa in oala impreuna cu mazarea.

-Dupa alte 5 minute de fiert se adauga carnea si se mai lasa la foc mic timp de 10-15 minute pentru a prinde consistenta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise