Mazare cu pui la tigaie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -o cutie mazare de 800 gr.,
  • -1 pui,
  • -1 cutie rosii decojite,
  • -ierburi aromate ,
  • -2 cepe rosii,
  • -2 morcovi,
  • -2 ardei grasi,
  • -1/4 telina,
  • -50 ml.ulei,
  • -sare dupa gust.

Mod de preparare

-Se portioneaza puiul ,se spala si se pune la fiert ,se trage un clocot si se arunca apa.

-Se curata ceapa ,se toaca si se undeste pana devine translucida,se adauga telina tocata marunt,morcovul tocat marunut si ardeiul si se undeste pana se patrund bine legumele,adaugam puiul portionat,mazarea,ierburi aromate ,sare dupa gust,o canita mica de apa (100 ml),punem capac si fierbem totul la foc mic.Cand carnea este fiarta adaugam rosiile cuburi,amestecam usor si lasam sa fiarba cateva minute,apoi oprim focul .Sa aveti pofta dragilor!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise