Mazare cu pui la tigaie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -o cutie mazare de 800 gr.,
  • -1 pui,
  • -1 cutie rosii decojite,
  • -ierburi aromate ,
  • -2 cepe rosii,
  • -2 morcovi,
  • -2 ardei grasi,
  • -1/4 telina,
  • -50 ml.ulei,
  • -sare dupa gust.

Mod de preparare

-Se portioneaza puiul ,se spala si se pune la fiert ,se trage un clocot si se arunca apa.

-Se curata ceapa ,se toaca si se undeste pana devine translucida,se adauga telina tocata marunt,morcovul tocat marunut si ardeiul si se undeste pana se patrund bine legumele,adaugam puiul portionat,mazarea,ierburi aromate ,sare dupa gust,o canita mica de apa (100 ml),punem capac si fierbem totul la foc mic.Cand carnea este fiarta adaugam rosiile cuburi,amestecam usor si lasam sa fiarba cateva minute,apoi oprim focul .Sa aveti pofta dragilor!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise