Mazare noua cu carne de manzat

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ½ mazare noua
  • 500g carne de manzat
  • 1 lingura ulei
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura marar proaspat
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare dupa gust
  • 1 lingura zahar-optional
  • 1 lingurita faina de orez

Mod de preparare

Se taie carnea bucatele si se rumeneste in ulei,apoi se adauga ceapa tocata marunt,se amesteca putin,se toarna apa sau supa de carne,se potriveste de sare.Se lasa sa fiarba acoperit cu capac si cu focul mic pana ce carnea este aproape facuta.Se adauga mazarea si se mai lasa sa fiarba 15-20 de minute.Se pune pasta de tomate si lingurita de faina de orez diluata cu putina apa sa se ingroase sosul.Se mai lasa pe foc 5 minute,apoi(cine doreste poate adauga zahar) se adauga mararul proaspat tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise