Medalioane din muschiulet de porc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • muschi de porc;
  • carnati;
  • sare/piper/cimbru;
  • zeama de supa;

Mod de preparare

se aleg 2 muschiuleti de porc, se fasoneaza(se curata de pielitza, grasime, etc) se gauresc muschiuletii in mijloc pe lungime cu un cutit lung dar subtire avand grija sa nu se rupa, apoi se introduc in gauri carnati subtiri(nu chiar pana in capat findca muschiul se mai strange si raman carnatii neacoperiti) :) apoi se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si fie se pun in tava la cuptor cu putina apa sau zeama de supa, si se intorc din cand in cand pe ambele parti pana scade apa si apoi se lasa sa se rumeneasca putin...fie se pune intr-un gratar de teflon la foc mic si se intorc din cand in cand pana se rumenesc orcie varianta alegeti, cand este gata se taie rondele groase de 1,5-2 cm si se aseaza pe un platou ornat cu salata verde.Se pot servi si cu cartofi prajiti..

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise