Medalion de crap cu legume la cuptor

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 medalioane de crap.
  • 500 gr varza noua.
  • 500 gr ciuperci champignion.
  • 2 rosii.
  • 1 ceapa rosie de apa.
  • 1 lingurita rasa de menta uscata.
  • 2 linguri de unt.
  • sare,vegeta fara sare(de la plafar bio), piper roz proaspat macinat.

Mod de preparare

Spalam medalioanele de crap,le punem intr-o tava de yenna si adaugam:varza tocata mai mare,rosiile taiate in patru,ciupercile curatate si spalate le adaugam si pe ele,iar in fiecare ciupercuta,punem cate o felie de rosie si un strop de unt.Pe langa acestea presaram vegeta,piper roz proaspat macinat si menta uscata,le bagam la cuptor pentru 40 de minute.Este o mancare usoara, foarte hranitoare si satioasa,alaturi de o salata de varza cu rosii.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise