MEDALION DE PORC CU CIUPERCI

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • PT 2 PERSOANE
  • 1 KG FILE DE PORC
  • 100 ML ULEI
  • 100 GR CEAPA TOCATA
  • 20 GR USTUROI
  • 400 GR CIUPERCI
  • 100 ML VIN ALB
  • 250 ML SMANTANA DULCE
  • 4 G CIMBRU
  • SARE SI PIPER

Mod de preparare

FILEUL SE PORTIONEAZA,APOI SE PRAJESTE IN TIGAIE,APOI SE CONDUMENTEAZA.SE SCOATE PE O FARFURIE ,IAR IN ACEEASI TIGAIE SE SORTEAZA CIUPERCILE CU CEAPA SI USTUROIUL,APOI SE DEGLASEAZA CU VINUL ALB.SE REDUCE SI SE ADAUGA SMANTANA,IAR LA FINAL SE REDUCE DIN NOU.SE POATE SERVI CU CARTOFI NATUR.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise