MEDALION DE PORC IN CRUSTA CROCANTA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 GR PULPA DE PORC
  • 2 FELII DE PAINE TOAST MAI TARI
  • 2 LEGATURI DE PATRUNJEL
  • 2 CATEI DE USTUROI
  • 100 GR UNT
  • SARE
  • PIPER

Mod de preparare

TAIE FELIILE DE PAINE CUBULETE.INJTR-UN CASTRON AMESTECA PAINEA CU VERDEATA TOCATA FIN SI USTUROIUL ,MARUNT.SEPARAT,TAIE CARNEA IN FELII POTRIVIT DE GROASE.CONDIMENTEAZA FIECARE FELIE CU SARE SI PIPER SI RUMENESTE-O IN TIGAIE,IN UNT TOPIT.SCOATE APOI CARNEA PE UN PLATOU S DUPA CE S-A RACORIT PUTIN TAVALESTE-O PRIN AMESTECULDE PAINE SI VERDEATA.ASEAZA FELIILE INTR-O TAVA UNSA CU UNT SI LASA-LE IN CUPTOR,PANA PRIND O CRUSTA CROCANTA,APROXIMATIV 35 DE MINUTE.SERVESTE CALD CU LEGUME GRATINATE.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise