Melci cu sunca si verdeata

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 foi de aluat tip foietaj
  • 75 g sunca
  • patrunjel
  • 1/2 legatura ceapa verde (arpagic)
  • 50g cascaval ras
  • 1 galbenus

Mod de preparare

Sunca se taie marunt,la fel si patrunjelul,iar ceapa inele.Se amesteca verdeata cu ceapa,cascavalul ras,sunca si galbenusul.

Foile de aluat se ung cu unt.se pun una peste alta,apoi se intinde umplutura de mai sus.Se ruleaza,se taie in felii si se asaza melcii intr-o tava clatita cu apa rece.Se dau la cuptor ptr.15 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise