Melci cu unt

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr.carne de melci
  • 50 gr.unt
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita de boia dulce
  • 1 legatura ceapa verde
  • sare,piper

Mod de preparare

Impartim untul in doua.Melcii se lasa sa se decongeleze putin cupa care ii adaugam intr-un vas cu o parte de unt. Ii lasam sa fiarba in unt 10 minute.Daca apa scade prea mult,adaugam cate o lingura de apa.Separat incalzim untul.Cand incepe sa fiarba adaugam boaia si stingem repede cu o lingura de apa.Se adauga ceapa verde taiata de 3-5 cm.Se fierbe totul inca un minut cat sa scada sosul.

Pe mijlocul unei farfurii intinse se aseaza un fir de spagheti cat sa separe farfuria in doua.Intr-o parte adaugam melcii fierti in unt,iar in cealalta jumatate sosul de unt cu boia si ceapa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise