Melcişori umpluti cu sunca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru aluat: 250 g faina, drojdie cit o nuca, 5 linguri de ulei, 5 linguri apa calduta şi 2 lingurite de zahar şi un ou pentru uns.
  • Pentru umplutura: 250 g sunca afumata macinata amestecata cu o lingurita de mustar, piper şi o lingura de pesmet, maghiran si 100 g cascaval ras.

Mod de preparare

Pentru aluat: se amesteca apa calduta cu zaharul si drojdia pina face bule, apoi se amesteca cu faina un praf de sare si uleiul pina devine un aluat elastic, care se lasa sa cresca pina isi dubleaza volumul.

Pentru umplutură: se macina sunca cu piper, mustar şi pesmet pina devine o pasta.

Se intinde aluatul in foaie dreptunghiulara, se pune toata crema uniform, se ruleaza, apoi se taie în bucati de 3 cm lungime. Se asează intr-o tava unsa cu margarina si se unge cu oul batut si se presara desupra cascavalul ras.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise