Menestra de legume

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Legume congelate la punga(morcovi, mazare, cartofi, morcovi, esparanghel,fasole verde, etc.)
  • O cutie de ciuperci
  • o ceapa
  • 150ml vin alb
  • ulei de masline (sa se vada in tigaie, fara retinere)
  • 125 g de jamon serrano (taiat in bucati mici)

Mod de preparare

se fierb legumele, in acelasi timp se caleste la foc mic ceapa cu jamonul(fara sa se prajeasca).Cand legumele au fiert se scurg si se aduga peste ceapa calita , se aduga si ciupercile din cutie si vinul alb.

Se lasa la foc mic pana se evapora vinul.

Eu servesc menestra de legume ca garnitura alaturi de un filete de carne.

Inlocuitor de cartofi prajiti mult mai sanatos, parerea mea.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise