Menestra de legume

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Legume congelate la punga(morcovi, mazare, cartofi, morcovi, esparanghel,fasole verde, etc.)
  • O cutie de ciuperci
  • o ceapa
  • 150ml vin alb
  • ulei de masline (sa se vada in tigaie, fara retinere)
  • 125 g de jamon serrano (taiat in bucati mici)

Mod de preparare

se fierb legumele, in acelasi timp se caleste la foc mic ceapa cu jamonul(fara sa se prajeasca).Cand legumele au fiert se scurg si se aduga peste ceapa calita , se aduga si ciupercile din cutie si vinul alb.

Se lasa la foc mic pana se evapora vinul.

Eu servesc menestra de legume ca garnitura alaturi de un filete de carne.

Inlocuitor de cartofi prajiti mult mai sanatos, parerea mea.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise