Meniu bio din trei ingrediente - ciocolata de menaj, goji berries, nuci pecan

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ciocolata menaj
  • 2 linguri de goji berries
  • 2 linguri de nuci pecan (optional psyllium si mirodenii)

Mod de preparare

1. Se topeste o ciocolata de menaj - o pui intr-un ibric pe care il tii intr-o oala cu apa care fierbe (alfel se arde ciocolata).

2. Adaugi: o lingura de goji berries taiate marunt, o lingura nuci pecan, o lingura de psyllium (optional) - ce-ti mai place ca mirodenie: scortisoara, menta, ghimbir, etc.

3. Cit e calda compozitia o torni intr-un cofraj de bomboane sau in forme de hirtie.

4. Ornezi cu fructe uscate/nuci/alune.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise