MENIU DIN CARNE PE GRILL (pentru 2 persoane)

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 felii muschi de vitel
  • 2 felii muschi de porc
  • cartofi
  • 1/2 varza alba
  • 3 rosi
  • sare, piper,otet,ulei de masline,salata verde si ptrunjel pentru ornat.

Mod de preparare

Tai pieptul de pui in doua. Asezi carnea pe grillul incins.Rumenesti carnea pe ambele parti. Prajesti cartofii. Tai varza foarte subtire pentru salata.

Asezi pe farfurie, o portie de cartofi si cate felie din fiecare carne de porc, de pasare si de vitel.Ornezi cu felii de rosie si salata verde.

Salat o asezi in castron,ornezi cu felii de rosie.Asezonezi la masa, dupa placere.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise