Meniu la Dubletta

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 felii de ceafa de porc,
  • 6 cartofi marisori,
  • piper,,
  • o varza pentru salata,
  • linguri ulei de masline3 ,
  • 2 linguri otet balsamic,
  • o rosie.

Mod de preparare

Incinzi Dubletta unsa cu putin ulei, asezi cartofii taiati in bucati potrivite, adaugi foarte putina apa si lasi sa se patrunda.

Feliile de ceafa le condimentezi si le prajesti pe ambele parti in Dubletta incinsa si unsa cu putin ulei. Serveti cu salata de varza, ornata cu felii de rosie si, dupa placere, cu felii de paine prajita.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise