Mere coapte cu dulceata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg mere
  • 400 g dulceata

Mod de preparare

Se aleg merele sanatoase, se spala, se pun intr-o tava de cuptor mai inalta.Merele se scobesc in mijloc, adica se scoate semintele dine ele. In scobitura se pune dulceata de visine sau dupa preferinte, nuca macinata si se presara putin zahar

Tava e unsa putin cu ulei, se aseaza merele si se da la cuptor la foc potrivit, pana cand se coc merele, se pot servi si calde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise