Mere cu dulceata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg mere acrisoare
  • 1 borcan dulceata
  • 1 pachet biscuiti
  • nuca pisata
  • zahar vanilat
  • putina esenta rom

Mod de preparare

Merele se curata de coaja si se taie felii dupa care se pun intr-o forma de yena si se introduc la cuptor aprox. 5 min. pana se inmoaie merele. Se amesteca cu dulceata, nuca pisata, zaharul vanilat, esenta rom si biscuitii in functie de cat suc au lasat merele. Se intoduce vasul in cuptorul cu microunde si se lasa circa 9-15 min, in functie de cuptor.

Dupa preferinta, cald sau rece cu frisca sau nu

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise