Am curatat ciupercile, le-am spalat si le-am pus la stors. Intre timp am dat prin razatoare cascavalul si separat branza de oaie. Am uns o tavita consistent cu unt, dupa care am aranjat ciupercile una langa alta (noi am facut ciupercile la micounde, pe program grill intr-o tavita mai mica de inox sa intre in microunde si am copt in doua reprize) dupa care in fiecare ciuperca am pus cate un cubulet de unt si peste, cascaval cat intra. Am pus ciupercile la grill in jur de 14 minute, la jumatatea timpului am scos tavita din cuptor si am intepat crusta de cascaval pentru a iesi untul deasupra. Bagam din nou in cuptor restul timpului. La final le-am scos pe platou, le-am presarat cu branza de oaie, si langa am pus paine prajita peste care am adaugat untul topit din tavita, iar peste branza rasa. Langa ciuperci taiem si o ceapa rosie. Pofta mare. P.S. In timpul gatitului merge un paharel de tuica.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii