Mere glazurate

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 mere
  • 50 g. Unt
  • Zahar
  • Un pic de cacao
  • Tepuse de lemn
  • 1 Sticluta esenta de rom
  • o ciocolata
  • optional 2 linguri de: Nuca de cocos

Mod de preparare

Intr-o cratita puneti la foc mic 1-2 linguri de apa si untul. Le amestecati dupa care adaugati cacao si un pic de esenta de rom(optional si 2 linguri de nuca de cocos).Tot pentru decor puneti o ciocolata si o lingurita de apaintr-o cratita si o topiti.Infigeti tepusele in mere. Le puneti deasupra unei cratite si le treceti prin compozitia obtinuta. Dupa care ornati cu niste ciocolata topita.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise