Mezeluri pane cu branza topita

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g parizer, salam sau sunca
  • 4-5 felii de cascaval sau branza topita
  • 2 oua
  • 5 linguri pesmet
  • 4 linguri faina
  • 1 lingurita boia dulce
  • 150 ml ulei pentru prajit
  • cateva fire de patrunjel
  • sare, piper, cimbru

Mod de preparare

Se taie mezelurile, pe lungime, in felii mai grosute de 7-8 mm. Formati apoi patrate pe care le lipiti doua cate doua cu branza in mijloc. Preparati un aluat putin mai gros decat cel de clatite din oua, faina, putina apa. sare, piper, cimbru si boia. Puneti intr-o tava pesmetul in care presarati putina boia.

Dati mezelurile prin aluat, apoi prin pesmet si puneti-le la prajit intr-o tigaie antiaderenta in uleiul incins. Prajiti cate 3-4 minute pe fiecare parte si scoateti-le pe hartie absorbanta.

Se servesc calde, ca atare sau cu diferite garnituri, salate, muraturi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise