Mic dejun cu gust de peste

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 felii de paine prajita
  • o cutie icre de hering cu ceapa
  • o cutie ficat de batog
  • 30 g unt
  • 3-4 felii somon fume
  • rosii schery
  • 1/2 lamaie

Mod de preparare

Asezam felii de somon pe pat de paine prajita unsa cu unt.

Icrele si ficatul asezate pe felii de lamaie se servesc pe pat de paine prajita,cu rosii (sau masline)

Este un meniu consistent, delicios si foarte sanatos.Dupa placere, putem orna cu icre rosii sau negre,salata verde sau ceapa verde. In functie de ce avem la indemana, putem sa sporim aspectul si apetitul mesei.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise