Mic dejun cu peste

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g creveti
  • sos tartar
  • icre
  • somon in ulei
  • macrou in ulei
  • masline
  • 2 felii de paine
  • 2 felii de lamaie
  • unt

Mod de preparare

Asez pe farfurie:

o tartina de paine cu unt si sos tartar peste care asez creveti;

o felie de paine cu salata de icre;

pe cate o felie de lamaie asez cate 2 bucatele de somon respectiv, macrou.

Stropim somonul si macroul cu zeama de lamaie. Servim cu masline.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise