Mic dejun cu peste

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g creveti
  • sos tartar
  • icre
  • somon in ulei
  • macrou in ulei
  • masline
  • 2 felii de paine
  • 2 felii de lamaie
  • unt

Mod de preparare

Asez pe farfurie:

o tartina de paine cu unt si sos tartar peste care asez creveti;

o felie de paine cu salata de icre;

pe cate o felie de lamaie asez cate 2 bucatele de somon respectiv, macrou.

Stropim somonul si macroul cu zeama de lamaie. Servim cu masline.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise