MIEL CU CARTOFI DULCI

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700g.carne de miel, taiata in cubulete,
  • 13/4 cana de supa de pui,
  • 1 cana ciuperci, taiate felii,
  • 2 lingurite sare,
  • 2 lingurite piper negru, proaspat macinat,
  • 3 cartofi dulci, curatati si taiati cubulete,
  • 200 g fasole verde, taiata bucati,
  • 2 linguri ulei,
  • 1 lingura amidon alimentar,
  • 2 linguri apa;

Mod de preparare

1.Se rumeneste carnea de miel intr-o tigaie de teflon;se unge cu ulei un vas de Jena.

2.Se amesteca supa de pui cu ciupercile;se sareaza si pipereaza.Se lasa sa dea un clocot,apoi se pune peste carnea de miel.

3.Se amesteca cartofii dulci cu fasolea verde si se pune peste carne.Se lasa sa fiarba 30 de minute.Se da apoi la cuptor pentru 1 ora sau pana carnea este patrunsa.

4.Se amesteca amidonul cu apa si se pune in vasul cu carnea de miel ,se mai lasa circa 5 minute pana sosul se ingroasa.Se serveste imediat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise