Miel cu lămâie şi ou

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. carne de miel tăiată felii
  • 1 ceapă
  • 2 căţei usturoi
  • 1 rămurică rozmarin
  • 1 pahar vin alb sec
  • 3 ouă
  • 1 pahar suc de lămâie stors proaspăt
  • sare

Mod de preparare

Într-o tigaie se căleşte ceapa, un pic, apoi se adaugă usturoiul zdrobit întreg(pui căţelul de usturoi pe blatul de lemn şi îi dai un pumn), carnea de miel şi rozmarinul.

Se lasă carnea să se călească un pic apoi se adugă vinul în două serii, câte jumătate de pahar.

Se sărează după gust.

Ouăle se bat cu sucul de lămâie.

Când carnea este fiartă se adaugă ouăle bătute cu sucul de lămâie şi se mai lasă pe foc pănă se cuagulează.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise