Miel cu marar si ceapa verde

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • ½ miel partea din fata
  • coaste
  • git
  • picioare
  • cit mai multe oscioare
  • maruntaie
  • 1 farfurie adinca cu marar taiat marunt
  • 1 farfurie cu frunze de patrunjel
  • 1 farfurioara cu ceapa verde tocata
  • 1 farfurioara cu ceapa uscata taiata marunt
  • 30 gr. pesmet fin
  • ½ kg unt proaspat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie bucatelele de carne ca la orice tocana. Maruntaiele se dau prin masina. Se asaza intr-o cratita, jumatate din aceste ingrediente, in ordinea urmatoare: la fund ceapa, apoi carnea, mararul, patrunjelul, ceapa verde, bucatelele de maruntaie, sare, piper, untul taiat in bucati, oasele si pesmetul presarat peste tot cuprinsul cratitei. Apoi se continua cu jumatatea a doua de material in aceeasi ordine. Se acopera si se fierbe la foc mic pe aragaz pina scade toata zeama lasata de carne si se zarzavaturi. Nu se pune deloc apa.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise