Miel cu mustar si compot de ceapa

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 4 portii):
  • 4 fileuri din carne de miel,
  • 8 cepe-esalot,
  • 8 cepe obisnuite,
  • 1 manunchi de cimbru,
  • 1 lingura de mustar,
  • 4 linguri de pesmet,
  • 1 lingura de zahar,
  • ulei,
  • sare,
  • piper;

Mod de preparare

1.Se preincalzeste cuptorul la 220*C.(termostat 7-8)

2.Se curata cele 2 feluri de ceapa, se spala , se taie in doua si se pun intr-un vas.Se presara peste ele zahar, sare, piper,cimbru fin tocat,ulei(cca.2 linguri);se pune vasul in cuptor, timp de 15 minute.

3.Se sareaza si se pipereaza carnea,se unge pe ambele parti cu mustar,se presara pesmet si se frige 10 minute, pe foc mic, in 4-5 linguri de ulei pana se rumeneste .

4.Carnea se serveste cu compotul de ceapa si salata verde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise