Miel cu mustar si compot de ceapa

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 4 portii):
  • 4 fileuri din carne de miel,
  • 8 cepe-esalot,
  • 8 cepe obisnuite,
  • 1 manunchi de cimbru,
  • 1 lingura de mustar,
  • 4 linguri de pesmet,
  • 1 lingura de zahar,
  • ulei,
  • sare,
  • piper;

Mod de preparare

1.Se preincalzeste cuptorul la 220*C.(termostat 7-8)

2.Se curata cele 2 feluri de ceapa, se spala , se taie in doua si se pun intr-un vas.Se presara peste ele zahar, sare, piper,cimbru fin tocat,ulei(cca.2 linguri);se pune vasul in cuptor, timp de 15 minute.

3.Se sareaza si se pipereaza carnea,se unge pe ambele parti cu mustar,se presara pesmet si se frige 10 minute, pe foc mic, in 4-5 linguri de ulei pana se rumeneste .

4.Carnea se serveste cu compotul de ceapa si salata verde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise