Miel cu sos de oua si branza

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane):
  • Pentru sos - 4 oua fierte tari,
  • 150 g branza feta (sau telemea),
  • 50 g masline verzi fara samburi,
  • 1 lingura frunze de papadie taiate cu foarfeca,
  • 3 linguri ulei de masline,
  • sare,
  • piper.
  • Pentru friptura: 4 cotlete de miel,
  • sare,
  • piper,
  • 3 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Se curata ouale de coaja si se taie cubulete. Branza se rupe bucatele, iar maslinele se toaca marunt. Se amesteca toate, se adauga frunzele de papadie si cele 3 linguri cu ulei si se condimenteaza sosul cu sare si piper.

Se freaca cele 4 cotlete de miel cu sare si piper si se prajesc in uleiul incins, cate 5 minute pe fiecare parte.

Se servesc calde, cu sosul de oua si branza, eventual cu lipie crocanta.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise