MIEL CU SPANAC

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 - 1,5 kg costita de miel
  • - 1 kilogram de spanac
  • - 3-4 linguri de bulion
  • - zeama de lamaie
  • - sare sau delicat

Mod de preparare

1.Mielul se inabusa intr-o cratita in care adaugam ulei, si cand e rumenit adaugam apa, lasandu-l sa fiarba

2.Cand mielul e fiert adaugam spanacul, care in prealabil a fost oparit.

3.Adaugam bulionul, zeama de lamaie, sarea sau delicatul si il mai lasam la foc aproximativ 5 minute,

4.Il introducem la cuptor pana este rumenit si pentru ca zeama sa scada.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise