MIEL IN SOS DE IAURT

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kilogram carne de miel;
  • 500 grame iaurt gras;
  • 1 lingurita de faina;
  • 2 linguri de unt;
  • 1 legatura de marar;
  • sare, piper, rozmarin.

Mod de preparare

Carnea de miel se curata de pielite, se parleste la aragaz, se taie bucati mici, se pun la prajit in unt, iar cand s-au rumenit se adauga o cana cu apa si se lasa sa fiarba incet pana cand este fiarta;

Separat se bate iaurtul cu faina, amestecandu-se foarte bine pentru a nu fi cocoloase;

Acest amestec se pune peste carnea de miel fiarta si prajita, se asezoneaza, se pun condimentele si mararul, iar dupa cateva clocote se ia de pe foc.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise