MIEL IN SOS DE IAURT

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kilogram carne de miel;
  • 500 grame iaurt gras;
  • 1 lingurita de faina;
  • 2 linguri de unt;
  • 1 legatura de marar;
  • sare, piper, rozmarin.

Mod de preparare

Carnea de miel se curata de pielite, se parleste la aragaz, se taie bucati mici, se pun la prajit in unt, iar cand s-au rumenit se adauga o cana cu apa si se lasa sa fiarba incet pana cand este fiarta;

Separat se bate iaurtul cu faina, amestecandu-se foarte bine pentru a nu fi cocoloase;

Acest amestec se pune peste carnea de miel fiarta si prajita, se asezoneaza, se pun condimentele si mararul, iar dupa cateva clocote se ia de pe foc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise