Miel la tava, reteta din 1931

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Carne de miel
  • sare
  • unt sau untura.

Mod de preparare

Partea dinapoi a mielului,curatita si spalata se pune la tava cu sarea trebuincioasa cu putina apa,unt sau untura,se baga la cuptor pentru fript,avandu-se grija sa se intoarca mereu.Se incearca sa fie patruns de fript.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise