Miel marinat la gratar

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi, tocati marunt
  • 2 linguri otet balsamic
  • 20 g frunze de menta, tocate
  • 4 felii groase pulta de miel
  • sare, piper

Mod de preparare

Se amesteca uleiul, usturoiul, otetul balsamic si menta. Se asezoneaza cu sare si piper si se toarna intr-un vas non-metalic. Se adauga fripturile si se intorc pe o parte si pe alta parte ca sa se marineze bine. Se acopera si se lasa la marinat o ora( daca timpul ne permite). Se scoate fripturile de la marinat, se pun pe gratar si se frig 3-4 minute pe fiecare parte sau pina cind consideram ca sunt bine facute. Se servesc cu salata de rosii si lipie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise