Milinka

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr de margarina sau unt moale
  • 4oua
  • 1pahar faina ptr copturi
  • 125 ml de iaurt
  • 125 ml smintana
  • 250 gr de brinza cottegi sau brinza moale de uns
  • 150 gr de cascaval ras

Mod de preparare

Intr-un bol se freaca ouale cu untul moale ca sa se desfaca complect,se adauga faina si iaurt si se amesteca in continuare,se adauga smintana si o parte din cascavalul ras.Se amesteca bine in continuare dupa care se toarna intr-o forma de chec mai lata si se presoara restul de cascaval. Se da la cuptor la 180 de grade ptr 30 de minute sau pina coptura este rumenita si scobitoarea iese uscata.Este minunata ca o gustare usoara cu salata de legume sau ptr cina.Se aseamana cu malai numai ca nui dulce si nu are faina de porumb in ea.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise