Milojas de serdo

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g de muschiulet de porc
  • 150g dovlecel
  • 150g vinete
  • sare
  • 200g sos brun
  • 200g de brinza

Mod de preparare

Taiem muschiuletul in patru parti egale, il batem cu ciocanelul de bucatarie. Taiem vinetele in feliute nici prea groase, nici prea subtiri si la fel facem si cu dovlecelul. Le punem la gratar, iar pe o parte si pe alta punem sare pentru gust. Asezam pe o tava o feliuta de vinete, una de dovlecel si una de carne si repetam. Punem patru rinduri deasupra, punem doua sau trei feliute de brinza si bagam la cuptor 50 de minute. Asezam pe o farfurie si turnam pe deasupra sosul brun. Decoram cu smintina. Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise