Milojas de serdo

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g de muschiulet de porc
  • 150g dovlecel
  • 150g vinete
  • sare
  • 200g sos brun
  • 200g de brinza

Mod de preparare

Taiem muschiuletul in patru parti egale, il batem cu ciocanelul de bucatarie. Taiem vinetele in feliute nici prea groase, nici prea subtiri si la fel facem si cu dovlecelul. Le punem la gratar, iar pe o parte si pe alta punem sare pentru gust. Asezam pe o tava o feliuta de vinete, una de dovlecel si una de carne si repetam. Punem patru rinduri deasupra, punem doua sau trei feliute de brinza si bagam la cuptor 50 de minute. Asezam pe o farfurie si turnam pe deasupra sosul brun. Decoram cu smintina. Pofta buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise