mincare caraibiana.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de carne de porc slaba
  • -3 linguri de ulei
  • -2 cepe
  • -2 catei de usturoi
  • -3 linguri de curry
  • -10 boabe de piper
  • -4 foi de dafin
  • -1 lingura sare
  • -2 cani de apa
  • -3 linguri de otet
  • -3 tomate decojite
  • -3 banane
  • -50g stafide
  • -1 mar
  • -1 lingurita de ghimber
  • -1 varf de cutit de piper Cayan

Mod de preparare

In uleiul incins se calesc ceapa si usturoiul taiate fin pana cand capata o culoare deschisa, apoi se adauga curry, se amesteca si se stinge cu apa.

Carnea se taie bucatele si se pune intr-o oala (yena) impreuna cu piperul boabe si dafinul iar pe deasupra se toarna sosul curry.

Se da la cuptor timp de 2 ore la 150°.

La sfarsit se adauga restul ingredientelor si se mai lasa inca o ora.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise