mincare caraibiana.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de carne de porc slaba
  • -3 linguri de ulei
  • -2 cepe
  • -2 catei de usturoi
  • -3 linguri de curry
  • -10 boabe de piper
  • -4 foi de dafin
  • -1 lingura sare
  • -2 cani de apa
  • -3 linguri de otet
  • -3 tomate decojite
  • -3 banane
  • -50g stafide
  • -1 mar
  • -1 lingurita de ghimber
  • -1 varf de cutit de piper Cayan

Mod de preparare

In uleiul incins se calesc ceapa si usturoiul taiate fin pana cand capata o culoare deschisa, apoi se adauga curry, se amesteca si se stinge cu apa.

Carnea se taie bucatele si se pune intr-o oala (yena) impreuna cu piperul boabe si dafinul iar pe deasupra se toarna sosul curry.

Se da la cuptor timp de 2 ore la 150°.

La sfarsit se adauga restul ingredientelor si se mai lasa inca o ora.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise