Mincare de ardei copti cu pulpe de pui

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ardei gras si capia copti
  • 1 kg pulpe de pui
  • 2 cepe
  • ulei
  • 750 ml suc de rosii
  • sare, piper, ardei iute, foi de dafin

Mod de preparare

Se prajesc cepele in ulei pina stralucesc, se adauga carnea si se undeste pina isi schimba culoarea, se adauga ardeii copti taiati cubulete, condimentele si sucul de rosii.

Se lasa sa dea un clocot pe aragaz si apoi se desarta intr-un vas ceramic si se baga la cuptor pentru 30 de minute, ca sa mai scada putin .

Se serveste cu mamaliguta sau cu orez alaturi, e o bunatate !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise