Mincare de ardei copti cu pulpe de pui

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ardei gras si capia copti
  • 1 kg pulpe de pui
  • 2 cepe
  • ulei
  • 750 ml suc de rosii
  • sare, piper, ardei iute, foi de dafin

Mod de preparare

Se prajesc cepele in ulei pina stralucesc, se adauga carnea si se undeste pina isi schimba culoarea, se adauga ardeii copti taiati cubulete, condimentele si sucul de rosii.

Se lasa sa dea un clocot pe aragaz si apoi se desarta intr-un vas ceramic si se baga la cuptor pentru 30 de minute, ca sa mai scada putin .

Se serveste cu mamaliguta sau cu orez alaturi, e o bunatate !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise