Mincare de berbec

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 gr. carne
  • 2 buc. telina
  • 8 buc. cartofi
  • 10 buc. ceapa
  • 1 litru zeama de carne
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se alege piept sau spinare de berbec, se taie in bucati. Cartofii se curata, telina si ceapa se taie felii. Se asaza totul intr-o cratita, un rind de carne, un rind de zarzavat amestecat apoi iar carne. Se adauga sare, piper si zeama de carne sau apa fierbinte. Se lasa cratita acoperita pe plita sa fiarba incet. Cind zeama a inceput sa scada, cratita se pune la cuptor. Mincarea gata trebuie sa fie scazuta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise