Mincare de dovleac cu carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr carne
  • 2 legatur patrunjel
  • 100ml ulei
  • 2 cepe
  • 2 linguri de bulion
  • sare

Mod de preparare

Se curata ceapa, se toaca marunt si se caleste in ulei impreuna cu carnea taiata cubulete. Se stinge cu bulion diluat cu apa si se lasa la fiert 15 min. Se curat dovleacul, se taie cuburi, se opareste citeva minute, se scurge si se pune in sos. Se aduga verdeta tocata si sare dua gust. Se da mincarea la cuptor 20 min.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise