mincare de fasole si ardei gras

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 ardei grasi rosii
  • 3 cani ciorba de legume sau supa
  • 6 cani apa
  • 200g boabe de fasole
  • 1/8 lingurita piper, optional sare de mare pentru gust.

Mod de preparare

. Se coc ardeii grasi in cuptor, pana cand pielita lor devine neagra. Sepun intr-un vas acoperit si se lasa sa se raceasca. Cand s-au racit seinlatura pielita. Se curata apoi de cotor si de seminte.

2. Se taie ardeii in bucati mari si se pun intr-un vas pentru mixer. Seadauga 1 cana ciorba de legume si se amesteca pana cand compozitia capataaspectul unui piure. Piureul astfel obtinut se rastoarna intr-un altvas.

3. Se pune apa la fiert intr-o oala. Se adauga boabele de fasole si se tinpe foc 15 minute. Se scurge apa, se pune apa rece si se scurge din nou.

4. Se pun boabele de fasole in oala, se adauga restul de ciorba de legumesi se lasa sa fiarba pana cand boabele de fasole devin moi.Se adaugaapoi piureul si, daca se doreste piperul, si se amesteca.Se gusta si,daca este nevoie, se adauga sare de mare si boia.Se pune pe un platousi se serveste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise