Mincare de fasole verde

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2-3 cepe tocate
  • 2-3 morcovi rasi
  • 1 dovlecel ras
  • varza tocata 3-400 gr
  • 1 castravete ras
  • 300 gr fleica felii
  • sorici feliat
  • pasta rosii 1/2 borcan
  • busuioc,cimbru,patrunjel,marar,sare,piper
  • fasole verde 1-2 kg
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Ceapa,morcovii se calesc cu uleiul,se adauga dovlecelul,se amesteca,se adauga castravetele,se amesteca si dupa ce s-au patruns bine se dau deoparte.Separat,in tigaie de teflon,se pune varza ,fleica,soriciul,oregano,se amesteca pe foc pina se-nmoaie varza si se prajeste putin fleica.Se pune amestecul peste primul,se adauga busuioc,cimbru,patrunjel,marar,fasolea verde rupta bucati,apa,se amesteca si se fierbe.Dupa ce s-au fiert,se adauga 1/2 borcan pasta rosii,se mai da un clocot,se drege de sare ,piper.Se serveste cu mamaliguta.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise