Mincare de morcovi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g morcovi
  • 3 lingur ulei
  • ½ lingurita zahar
  • ½ pahar smintina
  • 1 lingura faina
  • 1 pahar apa
  • sare

Mod de preparare

Morcovii, curatati si spalati, se taie in felioare rotunde, late de un centimetru. Se dau prin faina si se

prajesc usor la foc mic. Se punezaharul intr-o cratita, se caramelizeaza si se stinge apoi cu apa. Se toarna peste morcovi, se mai adauga sare si se lasa sa fiarba acoperit la foc mic pina cind morcovii sint aproape gata. Se adauga smintina si se da la cuptor 15-20 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise