Se fierbe carnea cu sare, ceapa, condimente.Cind carnea e fiarta,se pune intr-o cratita;se pune peste ea zeama in care a fiert,strecurata,cit sa o acopere putin.Se pune pe foc;cind fierbe, se pune spanacul;se fierb cca 10 minute, apoi se pune nautul;se mai fierb inca cca 5 minute.
Se adauga apoi usturoiul, batut si prajit;se mesteca(pe foc);se ia de pe foc;se serveste fierbinte, cu zeama de lamiie si garnitura de orez.
Prepararea orezului
Orezul se pune in apa calduta, unde se lasa 30 minute;dupa aceea se spala bine, se pune la scurs intr-o strecuratoare.In acest timp, fideaua se prajeste putin;se pun peste orezul, sarea,apa fierbinte.Se mesteca;se fierbe totul cca 30 minute,amestecind la fiecare 12-15 minute.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise