Mincare de telina cu bulion

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 teline mari
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri faina
  • 1 pahar apa
  • 2 linguri bulion
  • 1 lingurita frunza de telina tocata
  • sare

Mod de preparare

Se curata telinele, se spala si se taie felii groase de 1 cm. Fiecare felie se da prin faina si se prajeste usor pe o parte si pe alta. In restul de ulei, se prajeste ceapa tocata marunt pina ce devine galbuie, se adauga o lingurita de faina si paharul cu apa, se lasa sa se rumeneasca, apoi se pune telina prajita, se sareaza si se lasa sa fiarba incet, acoperit, scuturind din cind in cind usor cratita. La urma, se adauga frunza de telina tocata si bulionul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise