Mincare de telina cu ciuperci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 teline mari
  • 5-6 ciuperci
  • 1 ceapa
  • ½ lingura faina
  • 2 linguri unt sau ulei
  • 1 pahar vin
  • ½ pahar apa
  • sare
  • piper
  • putin cimbru

Mod de preparare

Se curata telinele, se spala, se taie fiecare in opt parti si se pun la fiert in apa sarata. Cind sint aproape moi, se scurg de apa. Ciupercile curatate si taiate felii se inabusa in putin unt sau ulei. Se prepara intr-o cratita urmatorul sos: se rumeneste usor ceapa taiata marunt in unt sau ulei. Se adauga faina si se lasa sa se ingalbeneasca putin, apoi se stinge cu vinul si ½ pahar apa. Se adauga telina si ciupercile, se potriveste de sare si piper, se presara cu putin cimbru si se lasa sa fiarba acoperit la foc foarte mic pina scade bine.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise